Warning (512): _cake_core_ cache was unable to write 'cake_dev_rom' to File cache [CORE/Cake/Cache/Cache.php, line 327]
Warning (512): _cake_core_ cache was unable to write 'default_rom' to File cache [CORE/Cake/Cache/Cache.php, line 327]
Warning (2): Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yavo/public_html/yodo.md/lib/Cake/Utility/Debugger.php:794) [CORE/Cake/Network/CakeResponse.php, line 448]
Condiții de utilizare – yoDo – raspunsuri medicale gratuite online - Republica Moldova

Condiții de utilizare

Versiunea: 1 iulie 2019

 1. Aceste reguli descriu condiţiile de utilizare a platformei yoDo. Orice mod de utilizare a platformei yoDo este reglementat de aceste reguli. Orice utilizator al platformei yoDo acceptă automat aceste reguli. Platforma yoDo poate oricând modifica în mod unilateral aceste reguli.

 2. yoDo este o platformă de colaborare a profesioniştilor din domeniul medical în scop de promovare a educaţiei cetăţenilor pentru sănătate. yoDo nu este o instituţie medicala. Pe platforma yoDo nu se acordă asistenţă medicală. Asistenţa medicală se acorda în cadrul instituţiilor medico-sanitare. Utilizatorii platformei yoDo nu sunt pacienţi ai doctorilor care le acordă răspunsuri pe platforma yoDo.

 3. Profesioniştii din domeniul medical înregistrați pe platforma yoDo nu sunt angajaţi, colaboratori, asociaţi sau parteneri ai platformei yoDo. Ei sunt doctori independenţi, care fie lucrează în cadrul instituţiilor medico-sanitare, fie lucrează în organizaţii care nu acordă asistenţă medicală, fie nu sunt angajați în câmpul muncii, dar posedă anumite cunoştinţe în domeniul ocrotirii sănătăţii, pe care doresc să le împărtășească (e.g. studenţi de la medicină, doctori neangajaţi, etc.)

 4. Utilizatorii sunt încurajaţi să formuleze întrebări scurte și la obiect. Utilizatorilor li se recomandă să nu dea multe detalii în situaţii sensibile. Platforma yoDo poate modera (redacta) întrebările utilizatorilor, pentru ca acestea să fie mai bine înţelese de către doctori.

 5. Doctorii sunt încurajați să dea răspunsuri relevante, politicoase şi prompte. Comentariile doctorilor vor fi apreciate de către utilizatori prin prisma acestor trei criterii: relevanţă, politeţe şi promptitudine. Vor fi preferate răspunsurile laconice și personalizate, celor formale și șablonizate.

 6. Platforma yoDo nu intervine în conţinutul răspunsurilor, nu verifică şi nu validează răspunsurile, chiar dacă acestea sunt sau pot fi incomplete sau greşite.

 7. Platforma yoDo nu poartă răspundere în faţa nimănui pentru corectitudinea şi plenitudinea răspunsurilor medicale, acordate de doctori pe platforma yoDo.

 8. Nici doctorii care acordă răspunsuri gratuite prin intermediul platformei yoDo nu poartă răspundere în faţa nimănui pentru corectitudinea şi plenitudinea răspunsurilor acordate.

 9. Răspunsurile gratuite acordate de doctori la întrebările cetăţenilor prin intermediul platformei yoDo nu reprezintă consultaţii medicale. Consultaţiile medicale se acordă în cadrul instituţiilor medico-sanitare în afara platformei yoDo.

 10. Comunicarea pe subiecte medicale dintre cetăţean şi doctor prin intermediul platformei yoDo nu reprezintă crearea unui raport de medic-pacient dintre cetăţean şi doctor sau dintre cetăţean şi yoDo.

 11. Persoanele care sunt în căutarea unei certitudini medicale privind esenţa întrebărilor medicale solicitate sunt încurajate să se adreseze la instituţii medico-sanitare de specialitate.

 12. Persoanele, care procedează conform răspunsurilor doctorilor acordate pe platforma yoDo, o fac pe riscul propriu şi pe răspunderea proprie.

 13. Platforma yoDo poate bloca sau întrerupe orice utilizare a platformei yoDo în alte scopuri decât scopurile declarate ale acesteia. Orice comunicări sau imagini nepoliticoase sau indecente, ca și postările de text sau imagine considerate irelevante, vor fi şterse de pe platforma yoDo, fără notificare prealabilă.

 14. Datele de contact şi celelalte informaţii din profilul doctorilor de pe platforma yoDo sunt informaţii completate de doctori pentru a fi disponibile în spațiul public. De regulă, doctorii îşi creează profiluri profesionale mai ample pentru o mai bună vizibilitate şi poziţionare profesională. Platforma yoDo va fi în drept să păstreze aceste date şi să le utilizeze în scopuri de dezvoltare şi promovare a serviciilor yoDo.

 15. Utilizatorii platformei yoDo care postează întrebări în public o pot face în nume propriu sau cu pseudonim, însă sunt rugaţi să lase un număr de telefon sau o adresă de email valabilă, pentru a primi notificări şi a putea fi contactați în caz de necesitate. Datele de contact ale utilizatorilor nu se publică pe yoDo. Platforma yoDo va fi în drept să păstreze aceste date şi să le utilizeze în scopuri de dezvoltare şi promovare a serviciilor yoDo. Orice utilizator poate adresa platformei yoDo o solicitare scrisă privind încetarea păstrării datelor sale de contact sau neutilizarea acestor date în scopuri de dezvoltare şi promovare a serviciilor yoDo.

Warning (2): session_write_close() [function.session-write-close]: write failed: Disk quota exceeded (122) [Unknown, line 0]
Warning (2): session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php71) [Unknown, line 0]
Warning (512): _cake_core_ cache was unable to write 'file_map' to File cache [CORE/Cake/Cache/Cache.php, line 327]
Warning (512): _cake_core_ cache was unable to write 'method_cache' to File cache [CORE/Cake/Cache/Cache.php, line 327]